› POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE RUN SPORTS
Dades del responsable del lloc web
Nombre: RUN SPORTS S.L.
Id. Fiscal (CIF): B-65.590.291
Dirección: Rambla Generalitat, 43
Población: 08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)
Teléfono: 93 516 70 20
Email: info@runsports.cat

Mitjançant aquest avís, RUN SPORTS informa els usuaris de la seva pàgina web www.runsports.cat de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, "les Dades Personals") per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a Run Sports les Dades Personals requerides en els diferents formularis. Run Sports es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d'adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que Run Sports serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per Run Sports o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb Run Sports, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de Run Sports, la seva adequació a les preferències i gustos del clients, i l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació comercial sobre els serveis que Run Sports ofereix actualment i en el futur.

Run Sports no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. Run Sports o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de Run Sports, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l'usuari ha d'ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel.lació, rectificació i oposició, contactant amb Run Sports a través del correu electrònic info@runsports.cat.

Tancar finestra